..::Time Will Never Back::..

Sunday, January 27, 2013

Pagi yang Cerah

Bermula pagi yang cerah,
Memang sesuai la untuk keluar bersame seisi keluarga..
huhu~
Biase la, kalau mak dah bertemu dengan anak kandungnya..
Bersukaria la satu hari suntuk, lagi-lagi
maknyer nk dpt cucu...
Dapat la tengok2 sebelum dilahirkan...
 Onion Head Emoticons 49

Dah beli macam2 pastu balik rumah...
Rehat rehat la kejap..
takkan nk terus je sampai ke malam..
lepak la camtuh..
Haha!

Selepas waktu Maghrib maka berjalan pulak ke
Teluk Cempedak iaitu antara rutin harian kami ketika pulang ke Kuantan..
Rase macam tak sah kalau mai sini walaupun bukn ade pape pun..
Just McD, Tutti Fruti, dan kedai2 makan dan kiosk2 ala2 pasar karat..
Khehe!

 Onion Head Emoticons 50
Teluk Cempedak Night

p/s : esok siap2 balik ke JB...

Away to Taman Guru

Selepas je Opening Ceremoni Crescendo College,
maka bertolak lah ke Kuantan dari Desa Cemerlang...
Petang jugak la...
Oleh itu target nk sampai ke Mersing sebelum jam 6 petang.
Target tak tercapai pabila gara2 garisan berkembar menyebabkan aku
kene saman trafik!!!!
Tu la... skali potong 4 set kereta sape suruh...
Kan dah kene..
 Onion Head Emoticons 95

Setiba di Bandar Mersing, singgah sana di Masjid Mersing yang terletak di atas bukit
sana bagi menunaikan solat asar sebelum meneruskan perjalanan...
Bandar Mersing
Helang Mersing

 Onion Head Emoticons 73

 Sebelum tiba teratak rumah mertuaku di Kuantan singgah kejap
kat Murtabak Mengkasar dekat Pekan,Pahang.
Ramai jugak menunggu...

 Onion Head Emoticons 15

 p/s : sampai2 tido 2 pagi jugak la melayan adek ipar...
hehe~

Crescendo Opening Ceremony 2013

Gambar gambar nie di ambil ketika majlis
Opening Ceremony pada 26 Januari 2013...
Onion Head Emoticons 27
Agak busy la tapi sempat la shoot gambar2 yang ade..
Saje suke2 buat koleksi..
Khekhekhe..

Onion Head Emoticons 39
Ade banyak lagi... Tp nnti tak muat pulak..
huhu..

Jemputan...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...