..::Time Will Never Back::..

Monday, September 30, 2013

Hampir siap

Hari semakin hari menunggu...
Wajah dah ade... Rupa dah ade... Bentuk pun dah ade...
Tak sabaq nk merasai tapak perumahan persendirian...
Hehe...
cheer2 onion head

Hari minggu pergi melawat ke tapak perumahan...
Kawasan lot perumahan yg kami beli dah siap tar dah..
Tinggal belum masuk elektrik lagi...
air tak tau la dah ade ke belum sbb tanki besar Bandar Tiram masih
dalam pembinaan...

..::Lot rumah kami::..

Gambar kt bawah nie rumah fasa ke 3...
Kt blakang sane tu ade bukit skit pastu ade pembinaan tu la tangki
air Bandar Tiram...
 ..::Rumah fasa ke 3::..

..::fly over yang masih dalam pembinaan::..


Rumah Contoh Amber 1 dan Amber 2
Yang rumah kt atas nie harge 300k ke atas... takde turun2 punye...
Tah nnti fasa ke 4 plak brape la harganye...
adess...
yawn onion head

Jalan di Hari Minggu

Hari minggu 
biasenye dok kt umah...
Basuh kete ke kemas2 umah ke...
Tak pun tido dr pagi sampai ke tengahari..
Behehe..
Tapi la nie rase nk jalan2 la kejap..
bawak si kecit tu pi jalan2..
Lagi pun bapaknye pun lame tak pi jalan2 hari minggu..
Ngehhe~
bike onion head
Jalan2 di Angsana

Jalan Jalan di Tasek Merdeka

Sampai tertido2 dah Dhiya nie...
Almaklum la.. tibe kt Taman Tasek Merdeka nie macm aman skit sbb
takde denga bising2...
angel2 onion head

Sunday, September 29, 2013

Lame yg tak update lg...

Salamualaikum..
Huh! sekian lame tak sentuh langsung utk
menulis al-kisah dalam blogger nie dengan kesibukan melanda
dengan anak yg semakin membesar
dan dengan kerja2 di tempat kerja yg makin padat..
Huhu..
Buat mase nie mmg hold dulu la..
Tp dalam mase yg same dapat gak mencipta Videoclip
dengan latar lagu bukan dari aku..
Behehehe..
Saje buat2 koleksi...
Ape2 pun Papa akan doakn anknda dan ibundanya sehat
dan sentiasa selamat dilindungi Allah swt...
sayang Anknda...



admire2 onion head
LUASKAN KUASAMU-DARI SELATAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...