..::Time Will Never Back::..

Thursday, January 29, 2009

Tagged Dari Syanadya...

First Time aku KEne Tagged... Adus..
Haha... Ape2 Pon thanks.... Aku tgh Memikir jap...

1) Tag 8 people to do this quiz. (Those that are tagged cannot refuse.)

2) Continue this game by tagging 8 other people.

1) Kak MimIe
2) shazea
3) Siti Nursyahidah Mohamad Khalil
4) nurna
5) Asna cute
6) FIKRIYYAH
7) Syur

8)wafaAfi//


1.What have you been doing recently?
Ngadap Assigment., Tawakal nak Hempas

2.Do you ever turn your cell phone off?
X... tapi kalau de call wat x tau je...

3.What happened at
10am today?
Pi gerai nasik Lemak wat kecah kot...

4.When did you last cry?
X tau ler... x ingat... x penah kot....

5.Believe in fate/destiny?
Mungkin... ya...

6.What do you want in your life now?
Berjuang bermati-matian dalam hidup... Yeah!!!

7.Do you carry an umbrella when it rains or just put up your hood?
x.. sebab suke hujan....

8.What's your favourite thing to do on the bed?
Tido la.. pe lagi...

9.What bootoms are you wearing now?
Erk... Sejenis kain kot.. x kn plastik


10.What's the nicest things in your inbox?
x de... semue ayat2 jahanam..

11.Do you tend to make the relationship complicated?
Ntah ler.. x geti..

12.Are you wearing anything borrowed from anyone?
tgk keadaan...

13.What was the last movie you caught?
Cite Taken...

14.What are you proud of?
Saper2 je..


15.What does the oldest text msg in your inbox say?
Lokasi..?


16.What was the last song you sang out loud?
May-Sinar

17.Do you have any nicknames?
Berpandu kpd tempt dan lokasi

Zack-SIC

Blade-Muar

Paceq-B.PAhat

18.What does the newest text say?
x de...


19.What time did you go to bed last night?
4 pagi..

20.Are you currently happy?
sentiase.. tgk keadaan

21.Who gives you the best advise?
Walaweih!!!

22.Do you eat whipped cream straight from the can?
WEk... xnk..

23.Who did you talk on the phone last night?
Pesal nie? tanye telipon je... x de credit..!

24.Is something bugging you now?
xde..


25.Who was the last person to make you laugh?
My members

PEh..Nie je dapat disiapkn...

Hahah..

laen2 tuh pandai2 ler...

Good Luck

My Video and Picture Collection

Salamualaikum Semua... Nie adalah collection yg aku buat tahun 2008... Banyak... tapi just view yang Terbaik je la.. Huhu.. Lokasi2 banyak tempat2 yang orang jarang kunjungi... Nk shoot picture nie pun bukan main susah ler.. Nk kena adjust2... Macam Photographer... Dah memang favourite aku ler nie.. segala pic yg best aku akan ambik... dan pelik2... Hee.. Lihat la sendiri



..::cuba teka ape nie..?::..








..::Bunga Di Maharani::..





..::Di Rumah Member::..




My Best Picture





clover in malaysia



..::Lokasi Di sebuah Kg Melaka::..

Bagi seseorang setiap gambar yang di ambil mempunyai nilai tersendiri... Sebab tu ia dinamakan Seni pergambaran...


My Video Editor


video
Stand Alone Complex

video
My Life In Futsal

Tuesday, January 27, 2009

Gerhana Matahari Di Johor

26 Januari 2009, Terjadinya Gerhana Matahari. Itu pun info dari Pak Cik.. Pada pukul 4 hingga 6 petang.. Suasana petang pun berlainan.. Mendung sikit.. padahal Matahari terang... Sejuk pun ade..
Nk tgk pakai tintet gelap x de.. Try pakai CD.. Nampak... Jelas lak tuh.. Take Picture Guna Camera Handphone Nokia 6020... Jelas tu.. Apa2 pun itu adalah kebesaran Allah s.w.t..... Wallahuallam...




..::Gambar yang sempat ditangkap::...


..::END::..

Saturday, January 24, 2009

Aku tak dapat Balik!!!Argh!!!!



HEhehe.... Bukan tak dapat balik... Balik lewat sikit.. Cadang nak balik malam Jumaat... Pulak Lecture OrCAD bagi Assignment lak... Bukn 1.. 2 Lab Lak tuh.... Ades... Nk tak nak kene la buat..
Huhu.. Dengan pantas kami semue buat sampai kul 8 pagi Jumaat baru siap semue... Huhu.. Balik hostel je kepale dah berat semacam (Ngatok La tu...) Lepas solat Jumaat ingat nk Lunch ngan Kak Mimie.. Beliau busy lak.... x per la Kak.. Laen kali la ea... Die x balik lagi sebab tunggu Adam beliau nk balik samer2.. Kul 5 petang gerak, but.... Pak Cik aku lak ade.. Biskot tul la... Canner leh ade kt Batu Pahat tah.. huhuhu... die tgh service air-cond kt tmpt mmbr die... Huhu... Bagos gak ade Cable.. Ngehehehe... Sebelom balik pi main Bowling KArt BP Mall... Hahaha... Sempat lak tuh.. Dalam kul 6 lebih pi ambik member anta member kart Station Bus kart Ayer Hitam.. Balik ikot Highway, perembat ngan PAkCik aku.. Hahahha.. dasyat ler..

LIGA JUARA JUARA



Ha.... Mase ngah main Bowling leh lak nampk Lecturer aku sem 3 dulu... Hehehe.. Nk jadik Juare2 la jugak ea... Tapi beliau x leh main kalau aku ade.. Mesti miss punyer.. hehehe...




video

Juare Juare



..::END::..

Saturday, January 17, 2009

HARI GEGARAN ISRAEL




16 Januari 2009 adalah tarikh himpunan para siswa\siswazah memberontak KEKEJAMAN ISRAEL terhadap umat Islam Kita di PALESTINE...

Seramai lebih 400 orang menghadiri yang terdiri daripada pelajar pelajar dan kakitangan UTHM menghadiri perhimpunan tersebut bagi menyuarakan kezaliman puak YAHUDI yang telah mengorbankan rakyat PALESTINE tanpa balas kasihan tidak kira kecil atau besar...



Perhimpunan itu bagaimanapun berakhir tanpa sebarang insiden yang tidak diingani.

Anggota Pengawal Keselamatan juga turut membantu mengawal orang ramai supaya tidak berlakunya perkara yang diluar kawalan.

Penunjuk perasaan melaungkan slogan “Allahu Akhbar”, “Hancur Amerika” dan “Hidup Islam” serta membawa bendera Palestin. Terdapat juga kain rentang mengutuk Israel dan Amerika Syarikat
.





Friday, January 16, 2009

Spirit Of Student

video
video di UTHM

Bermula pada selepas solat Jumaat, semua pelajar berkumpul di kawasan letak keretabersebelahan Dewan Kura-kura. Dijangka seramai 200 orang sahaja yg menghadiri perhimpunan ini.... tapi lebih 400 pelajar membanjiri keseluruhan kawasan letak kereta...

Semangat ini diperlukan pada setiap pelajar.... macam dak2 class aku... semue semangat,... mane kertas die ambik tah... hehehe...aku pun join le same... tunjukkan kegagahan,,... hahahha...!!!



..::END::..

Monday, January 12, 2009

Mane Hala Tuju.....

Minggu kedua dah MAcm banyak skit keje..
Okeh la tu dr x de keje..
Heheheh.. Bukn rajin sgt pun.. tp nak brjaye la kn..
Tapi tu x penting...
Kene la keje kuat ye tak..?
KAlau x canner nak brjaye...
LU PIKI LA SENDIRI NABIL!!!!

Malam je kat umah semue busy..
Maka.. jadik la spiesis rajin terlampau...
Lepas abis wat keje je semue realise tension dengan Main Futsal...



Kerajinan Terserlah....


video
gelagat dak2 kelas


Monday, January 5, 2009

Kemasukan Sem Baru...

WaaaaaaHHHH!!!!!!!!!
Ohyeo...

HAhahah...
Minggu Pertame agak lega sikit... asyik2 x de kelas..
Dok termenung je kart bilik...
Ahak!
Bosan gak..
Ngadap bende samer je..
Actually dlm bosan de gak Projek..
Hehehe.... Mule2 piki nk balik Kampong je.. Last2 Balik gak..
Nge...

Bilik Aku skarang.. Serabut skit... Adus...


Meja yg serabut gak.. hehehe

Buyot ngah berborak ngan kucingnye



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...