..::Time Will Never Back::..

Tuesday, October 29, 2013

Dhiya Berjalan-jalan Bersama Nek Wan

Lame dah nek wan tak tgk cucu dia...
Last pun time bercukur je dulu rasenye... Huhuhu..
Almaklum la... Cucu pertama...
Nti dah beco ikot la Nany atau Nek Wan ye...
hehehe~
serenade onion head
..::abis dompet nek wan kene ghatah::..
..::nk suap2 pulak ye...::..
..::Cucu nek wan::..

Macm2 ragam la gamaknye...
Huhu...
Takpe... main la puas2 ngan nek wan...
Nnti balik nnti nek wan rindu pulak...
waiting onion head

Balik dari jalan2 singgah beli keropok lekor..
Tempat laen pulak...
dekt pun dekt dr umah...
Takyah pi jauh2 nk ke pantai Balok sane..
siap ade name lg...
CM115

Monday, October 28, 2013

Hutan Bandar Bistro Teluk Cempedak Pahang

Lame dah tak ziarah Kuantan nie..
Sampaikan dah ade Bistro Hutan Bandar dah kt sini...
Huhu...
Nk makan chicken chop kt sini pun boleh la gamaknye...
Tp servis tak macm kt tempat asal la...
Sbb kt sini kene layan diri...
Beratur panjang la nk nunggunye...
huhu
 meh onion head

Mama dan Dhiya
admire2 onion head
 
Saje2 nk test D50 skali..
nk rase pemanasan dan kecantikanye...
Hehehe


My D50 silver


Tuesday, October 15, 2013

Atok Buat korban utk Dhiya....

Alhamdulillah...
Ayahnda dan bonda buat sedikit sebanyak utk korban atas nama 
cucunya Nur Dhiya Alisyah....
Betul2 ank 'Nany' la jwbnyer..
huhu...
Ape2 untung ko anaknda...
Belum setahun lg dah dpt buat sebahagian korban...
Papa ngan mamanye ucapkan syukran kepada Allah swt..
Semoga kedua2 mereka dilimpahkan rezeki2 yg Halal..
insyaAllah...

Masjid Jamek Taman Desa Jaya

..:: Dhiya bersama Tok Ayah...'Tu lembu Dhiya punye..'.::..

Salam AidiAdha buat seluruh umat Islam...



Saturday, October 5, 2013

Taman Permainan Lembah

Sementara mama dia masak kt umah tu baik
pi bwk dak kecit nie jalan dengan stroller di taman berdekatan...
Ala.. bukan jauh sgt pon...
Bila Dhiya tgk budak2 main riadah kt taman nie
beliau rase teruja..
Seolah2 nk join je..
Hehe..
 sweating onion head
Dan mula la dia buat muke kesian dan simpati
kot2 papanye nk tlg angktnye
main2 kt playground tu..
Behehehe..
Tunggu besau skit lg ea..
cheer1 onion head

..::Taman Permainan Lembah Taman Desa Jaya::..
..::Nk makan kaki?! Hehe::..


crying2 onion head
Walaupun malam tersebut bolasepak Johor kecundang...
Tetapi Johor tetap di hati...
"Luaskan Kuasamu"
kick onion head

..::Flare Bukan Jenayah::..

P/s : Dhiya sedih ank Al-Hafiz 'penjaga gol JDT' 
meninggaldunia....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...