..::Time Will Never Back::..

Saturday, June 27, 2009

My Best Of Shoot In This Month

Ohyeo....!!! Nie adalah galeri gamba2 terkini yang merupekan shoot pilihan... Tak berape banyak la dapat sebab lokasi dan tempat yang dituju tu pun susah nk dapat picture yang baek2... Macam2 celah pegi nak carik landscape yg baek... tapi nie je la yang dpt hasilnyer... Akan datang try cube nk merantau tempat2 yang best la.. huhu.. Perancangan ade, tapi tak tau lagi bile nak menujunyer... Ape2 pun cube try carik pengalaman yang baek dan cantek.... Okeh.... Selamat menziarah....


Sunshine
..Gambar2 di sekitar kawasan yang berlakunye terbit atau terbenam matahari... Keindahan ketika itu membuatkn setiap insan merasa kebesaranNya yang maha kuasa pada seluruh alam...




..::Suatu lokasi di Batu Pahat Johor::..


..:: Muar::..



.::Terengganu::..




CloseUp



..::Titisan Hujan::..


..::Semut Yang rajin::..





..::klik untuk lihat dr dekat::..





..::Orchid di Danga::..


..::Durian tak runtuh2::..



Thats Foto From My Fwen

..::Cari Sampai Dapat::..

Saturday, June 20, 2009

Tugu Kuda Laut


..::Landscape::..
Haha... Salamualaikum... Haa.... Kude laut pun ade Tugu tau.. Hehe... Tu la pasal.. terkejut gak mase jalan2 kt kampung seberang (Ehsan Jaya)... Dah lame tak jalan2 situ... tau2 je dah timbul... Tasek pun ade gak... tapi tak de la besa sgt... Tapi tetap je ade org mancing wahal kt situ dah ade signboard tak leh mancing... tak paham den.. huhu... Ape2 pun lantak la korang... Dah hobi nk wat canner... Guard pon buat dono je... Landscape pun dah jahanam tgk... Kalau dibela cantik kawasan tuh...




..::Pemancing tak bersalah::..


..::Budak sekarang yg bangang::..

Bile petang2 sikit baru la lawa skit ambik picture Tugu tersebut pasal nk ambik style sunset.... Baru gambar and warne naik... huhu...

..::Tugu Kuda Laut::..

Thursday, June 18, 2009

Saje Jalan2

14 Jun 2009, Ahad... saje2 je jalan2 kt Danga Bay... Tibe sane ujan la pulak... lagi pun dah lame tak hujan kt Johor nie... Musim kemarau la nmpknyer... Tujuan nk pi ke Taman Orchid kt situ... Tapi dah tutup lak... Ades.. Kecewe la pulak... Katenyer tutup tak kasi monyet2 berendut kt dalam taman tuh... al maklum la... kawasan tersembunyi... Dah takde tempat laen dah nak pegi... Nie yang malas nak ceramah nie... Hehehe... Tapi ade la dpt shoot sikit picture yang leh jadik bahan... Mm... Tak pe la.. minggu depan la pi awal2 sikit sebab Taman Orchid nie tutup jam 5pm...

..::Taman Orchid::..


Nie Siput Babi mase tgh jalan2 kt pondok.. Naseb baek tak pijak... cian kalau pecah nie... Dari pagi sampai petang tak sampai2 die nk balik ke kampung die... huhu... Tapi tak pe... Useha tangga kejayaan.. Hehe...


..::Cahaya Lampu apekah nie?!::..


Thursday, June 11, 2009

Kuzali Oh Kuzali!!!

Moshi moshi... Haha.. Nie Laloq tau nie mampuis!... Huhu ape2 pun beliau dah menamatkn zaman bujangnyer pd tahun nie... Alhamdulillah... Merupekan rakan sekampung yg segiler dari kecit... Ades... Tah sape lagi la nk kawen nnti... Sorang2 kawen... Ape pun tahniah kt Sazali (Laloq ) yang dah berumah tangge skunk.. All the best... Tahniah...




Gambar Majlis Perkahwinan Laloq





Ketibaan Pengantin







..::ade awek tinggal sorang2::..


..:: Going Home.....::..



Location : Batu Pahat, Johore
Edit Capture: Zack( Blade )
Tarikh : June 2009


Sunday, June 7, 2009

Kalau Blank





Boring la nie... Huhu... Kadang2 ngadap laptop ari2 bosan gak... dah takde idea dah... Sampai ambik gamba sendiri dah.... Hehe... Petang2 je tgk ade plak budak main kayak kt Tasek Bedengung situ... Skali skale nk gak rase cube try test main kayak... Huhu... Dulu main sampan je kt kg... tu pun dah berabad tak main sejak krisis ade buaye...

Tergolek2 la gak main kayak ngan roomate... Badan roomate dah la sehat semacam... Hahak! naseb baik tak tenggelam terus... Bau air tesek UTHM nie peh... Busuk sekali lah! Naik muntah pon ade gak... Ye la...Tasek tak mengalir...


..::Sekse kalau terbalik::..



..::air bertakung dalam perahu::..


..::Juara-juara katakn::..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...