..::Time Will Never Back::..

Saturday, June 27, 2009

My Best Of Shoot In This Month

Ohyeo....!!! Nie adalah galeri gamba2 terkini yang merupekan shoot pilihan... Tak berape banyak la dapat sebab lokasi dan tempat yang dituju tu pun susah nk dapat picture yang baek2... Macam2 celah pegi nak carik landscape yg baek... tapi nie je la yang dpt hasilnyer... Akan datang try cube nk merantau tempat2 yang best la.. huhu.. Perancangan ade, tapi tak tau lagi bile nak menujunyer... Ape2 pun cube try carik pengalaman yang baek dan cantek.... Okeh.... Selamat menziarah....


Sunshine
..Gambar2 di sekitar kawasan yang berlakunye terbit atau terbenam matahari... Keindahan ketika itu membuatkn setiap insan merasa kebesaranNya yang maha kuasa pada seluruh alam...




..::Suatu lokasi di Batu Pahat Johor::..


..:: Muar::..



.::Terengganu::..




CloseUp



..::Titisan Hujan::..


..::Semut Yang rajin::..





..::klik untuk lihat dr dekat::..





..::Orchid di Danga::..


..::Durian tak runtuh2::..



Thats Foto From My Fwen

..::Cari Sampai Dapat::..

2 comments:

♥ aN_Na ♥ said...

hehe..
mmg patot la bkak acc flicker pon.
if not, pnoh blog neh ngn gmba2.
cun plak tuh..
panehhh je.. *hahaha*

nak durian sebijik..~~
*kempunan*

M.r.B.zaCk said...

Ahaks..
Tu lor..
hehe..
Nk..? Mai la ke kampong..
huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...