..::Time Will Never Back::..

Monday, September 30, 2013

Hampir siap

Hari semakin hari menunggu...
Wajah dah ade... Rupa dah ade... Bentuk pun dah ade...
Tak sabaq nk merasai tapak perumahan persendirian...
Hehe...
cheer2 onion head

Hari minggu pergi melawat ke tapak perumahan...
Kawasan lot perumahan yg kami beli dah siap tar dah..
Tinggal belum masuk elektrik lagi...
air tak tau la dah ade ke belum sbb tanki besar Bandar Tiram masih
dalam pembinaan...

..::Lot rumah kami::..

Gambar kt bawah nie rumah fasa ke 3...
Kt blakang sane tu ade bukit skit pastu ade pembinaan tu la tangki
air Bandar Tiram...
 ..::Rumah fasa ke 3::..

..::fly over yang masih dalam pembinaan::..


Rumah Contoh Amber 1 dan Amber 2
Yang rumah kt atas nie harge 300k ke atas... takde turun2 punye...
Tah nnti fasa ke 4 plak brape la harganye...
adess...
yawn onion head

3 comments:

Anonymous said...

kita berjiran la bro...kwn lot ujung sana no 3 dari tepi..

M.r.B.zaCk said...

Haha.. gamaknye le... nnti kenal2kn diri la ye bro... behhehe...

amalina said...

eh berjiran jgk... :) sama lah kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...