..::Time Will Never Back::..

Saturday, November 30, 2013

Johor Darul Takzim 2 vs Harimau Muda A

Malam tersebut ade 2 siaran dan acara yg best...
1. Maharajalawak Mega
2. JDT2 lwn Harimau Muda A

Dua2 memang enak dilayani sampaikan pening mane satu nk pergi dari pagi sampai ke petang..
Behehe~
Tapi alang2 ade perlawanan langsung kt stadium pegi je la... Tiket percume je pun...
Bawak skali cousin kampung yg tak penah tengok depan2 apetah lagi masuk stadium...
Selalu tgk pun kt tv je..
huhu...
Ala... Maharajalawak tu leh ulangan... 
Lagipun game nie takde live pun biarpun siaran astrozzz...
Kehehehe.~
ahaaah onion head

Tapi mase on the way ke stadium pasir gudang nie dalam kepala mmg agak la kompem ramai..
LEBIH RAMAI ghupenye bile tiba kt sane...
Ye la.. bukan lawan kelab2 pun... Lawan Harimau Muda A tu...
Anak2 buah Ong Kim Swee...
Hoho~
Parking mmg la kompem2 jauh... menapak la skit...
Tapi tibe stadium mmg mampat la...
Sedangkn kt tempat slalu merayau keliling tu pun penuh org... sampai duduk2 bersila..
Heh! Piki gak guane nie..
Maka terpakse la berdiri sahaje...
Lagipun mmg dtg lambat selepas Isyak baru kluar dr umah...
hehehe~

Game masing2 agak rancak... tak tau la sbb tak nmpk sgt pun nk tgk...
tapi mmg masing2 mengejar gol jugak la... Walaupun saingan Friendly saje...

..::Ong Kim Swee::..

Sorakan time nie paham2 je la dari sape..
Mmg group dah name 'Boys Of Straits' nie tak pernah nk berhenti sokongan
mereka kt tepi padang nie...
Syabas!!!
good job onion head
..::Sorakan::..
..::Merah dan Biru::..

Tamat game...
0-0
Seri tanpa jaringan....
maka... Cahaya kemerah merahan dibanjiri keliling stadium
ia dipanggil
FLARE!!!!


Tamat... Maka balik la ke rumah....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...