..::Time Will Never Back::..

Tuesday, April 19, 2011

Tanjung Piai Park


 ..::Disini!!!::..

 
Bosan asyik dok bandar tgk bangunan2 ngan kete...
So pi kuar mencari ketenangan diri dengan menggunakan khidmat kete dan kamera untuk memastikan diri aku nie tak rase bosan... Huhu...
Tp naseb baek la ade cousin aku skali mase nie...
So...
Angkut la dia skali ke mane
yg aku nk tujui..
Hehe... :p

But this part aku nk pi terjah ke
Penhujung Selatan Tanah Besar Benua Asia..
Nk gak skali pi sane.. wahal bukn jauh pun dr umah aku.. Hehe..
Almaklum la... Tak slalu jalan...
Jom2...

Lokasi di Pontian Johor...
Jika dari JB kena lalu jalan Skudai atau Gelang Patah...
Ikut je signboard ke Pekan Nenas, seterusnya ke Tanjung Piai...
Kalau nk tau kt mane klik je mane2 gamba kt bawah...
;)

Tanah Besar Asia....
http://www.ucc.ie/en/AsianSchool/conference/Asia-map.gif




..::Walk alone to the southernmost tip of mainland Asia::..


..::take monyet lah!::..



..::Liverpool da::..


..::Jalan ke penghujung jeti.. Jauh tuh...::..




Di Tengah Laut Selat Melaka


..::Burung yg hidup di hutan Bakau::..

Penghujung Benua Asia!! YEha!!


Editor/ Capture : Zackamikaze / Deanzof Que
Camera : Nikon D3000
Lens : 18-200mm Nikkor / 60-300mm Tamron
Date & Time : 10.32am, 10 March 2011
Location : Tanjung Piai, Pontian, Johor



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...