..::Time Will Never Back::..

Sunday, March 22, 2009

Dinner Selit Selit

Nak pi ke tak..... Itulah yang berguling dalam fikiran masing-masing dalam Malam Anugerah Kolej Kediaman Melewar pada 20 March 2009 hari Jumaat... Jemputan Khas dari staff UTHM bagi memeriahkan majlis.... Dak2 class semue pening nak pi ke tak... Kalau tak pi melepas ler makan FREE... Bile lagi nak merase... Hehehe! Oleh dari dorongan kawan-kawan dan rakan-rakan sekalian, kami pun berangkat la ke majlis tersebut dengan kad jemputan yang diberi... Kena pakai Smart-smart.. Pergh! Kalau dilihat sekali pandang memang smart ler masing-masing... Dah macam nak pi Office pun ade... Ngee... Pi class pun tak de la macam tuh... Pakai simple je pi class. Macam orang susah.. Hehe... Sekali sekala... Pesalahnye...


Kami-Zaidi, Sopi, Aku dan Epul: duduk semeja yang telah disediakan lauk-lauk dan pencuci mulut yang tidak sepatutnya ditayangkan semasa taklimat dan ucapan diberi..... Dengan khusyuk mendengar setiap ucapan Yb tersebut... Haha.. Ye la sangat dengo.. Dah lapau sangat member sebelah dengan serta merta mencapai sebijik kueh yang dipaparkan didalam pinggan berbujur dan berseliputi plastik perlindung... Hahaha... Satu meja duduk 10 orang.. Sepatutnya la... Tapi yang duduk 4 orang je... Pe lagi.... Jalankan la kerja mengalas perut... Pergh! Nampak sangat Lapau bebeno...
Lalalala......

Makan makan!!!!
Dah habis berucap seorang demi seorang.. maka dapatlah kami menjamah makanan yang disediakan dengan perlahan-lahan.. satu demi satu lauk dicapai. Nasi belum mencecah dipinggan lauk pula yang sampai dulu...

Hehe.. Tapi... yang best nyer style macam Hotel la pulak... hehe.. Diberi layanan istimewa dengan nasik je la.. Beriyani.... Pergh! Tak rugi datang peh! Ade cabutan nombor bertuah... nombor pade setiap kad jemputan.... Aku miss tak kena langsung... Sopi lak kene.... Chit! Rezeki beliau... Balik makan same-same gak.. Hehe....


..::kemenangan konon::..

p/s: Kad jemputan tu name orang lain... member aku jugak! oleh kerana beliau tak dapat datang dalam majlis tersebut, aku jadik wakli baginyer.. hehehe....

3 comments:

d i l l a said...

hahha.muke ta leh bla lapo sgt eyh.

asna cute said...

Huooo makan2 diner y best gak~
tapi 2 kali tgk mcm gaya ada org kenduri kawin jer hehe =)

M.r.B.zaCk said...

Hehe..
Tau x pe..

Gaye je macm kenduri..
Kenduri x kenduri..
janji makan..

Wahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...