..::Time Will Never Back::..

Thursday, September 2, 2010

Jalan jalan Bazar Raya Pandan City

Musim2 nk raye nie memang keje gile la kalau shopping je... nk2 satu tempat tuh penuh kerumun org ramai... mau tak nyer brshopping tak beringat... kekadang tuh tgk brbungkus bungkus berkendong plastik beg... Adess... Tapi tak heran la sebab dah name pun RAYE.... Blanje pun beRAYE.... Tapi rekord kt pasar pandan nie tetap kekal sebab tak penah2 tgk kurang org kt situ... kompom!!! Musti penuh! Awat taknyer org2 Singapura pun sanggup mai ke sini sebab barang depa kt sane cekik darah bagai nk gila... Huhu...Tp ape2 pun Pandan City tetap meriah time peRayaan nak nak AidilFitri... Agak2 rase nk sesak try la dtg... tp seblum jam 9 ea..(tak terawih la korg)... Mau tak kena cepat.. lau tak sampai kul 3 pagi belum tentu korg leh masuk or carik parking kete... thehehehe....



..::masing2 Tunggu carik parking::..


..::cian cousin aku penat.. Huhu::..



..::Shopping la shopping...::..


..::Suasana tersebut::..


..::songkok tak muat plak::...


video
..::Saat2 genting dan kecemasan::..

Video nie 2 thn lepas punyer... Gara2 bershopping ank trkunci dlm kete... dangan kunci2 skali la plak tuh... Naseb baek hero kepale botak tu menyelamatkn keadaan.. lau tak... Almarhum la dak tuh....

Okeh... Penat dah brcerita nie... huhu... Da... Slamat Bershopping Raye!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...